Venus Velocity™

Cel mai nou laser medical cu diode pentru îndepărtarea părului cu eficacitate și siguranță standard de aur. Este mai versatil și mai ușor de utilizat decât alte dispozitive și oferă tratamente care sunt mai rapide, mai confortabile și mai sigure pentru toate tipurile de piele.


Cum funcționează

Părul crește într-un ciclu de trei etape: anagen (creștere), catagen (tranzițional) și telogen (în repaus). Venus Velocity ™ folosește tehnologia laser pentru a viza foliculul de păr în faza de anagen, care este atunci când părul răspunde cel mai bine la tratament. Aproximativ 30% din păr se află în această fază în orice moment, motiv pentru care aveți nevoie de mai multe tratamente pentru a vedea rezultatele. Venus Velocity ™ funcționează prin furnizarea de energie foliculului de păr, unde este absorbit de pigmentul părului. Acest lucru distruge foliculul astfel încât părul să nu mai crească, ducând la reducerea permanentă a părului.


Obțineți rezultate optime pe zone sensibile, cum ar fi burta, pieptul, spatele si picioarele cu tratamente de îndepărtare laser cu diodă Venus Velocity ™, oferind un sistem de răcire în timp real pentru a asigura confortul, conformitatea și satisfacția dvs.

venus_velocity_6_beforevenus_velocity_1_after
venus_velocity_3_beforevenus_velocity_3_after

Sunt candidatul potrivit pentru acest tratament?

Epilarea cu laser este destinată persoanelor care doresc să reducă permanent părul nedorit pe fața sau corpul lor prin tratamente cu laser, deoarece sunt obosiți de metodele convenționale care dau rezultate temporare. Din motive de siguranță, este posibil să nu puteți beneficia de acest tratament dacă aveți / sunteți: Probleme anterioare cu terapia cu laser O istorie de cicatrici celoide Infecție activă sau istoric de herpes simplex în zona de tratament Utilizarea depilatoarelor sau a altor tratamente de îndepărtare a părului, cum ar fi epilarea cu ceară, smulgerea sau electroliza, în termen de 6 săptămâni înainte de tratament Hipersensibilitate la hidrochinonă sau alți agenți de albire Utilizarea Accutane oral în 6 săptămâni înainte de tratament

De cate sesiuni va trebui sa obtin rezultate?

Majoritatea pacienților fac în jur de 4-6 tratamente pe zonă. Numărul exact va depinde de tipul de piele al fiecărei persoane, de culoarea părului și de textura și de zona tratată.

Cât de des trebuie efectuat tratamentul?

Tratamentele se fac la aproximativ 4-8 săptămâni între ele.

Când trebuie sa fac întreținerea?

La întreținere se vine o dată la 6 luni sau la 12 luni, în funcție de cum crește părul dumneavoastră.

Cum mă voi simți după tratament?

S-ar putea să simțiți că aveți o ușoară arsură solară în jurul zonei de tratament, dar acest lucru ar trebui să dispară după cel mult 1-2 zile. Puteți utiliza o compresă răcoroasă pentru a răci zona, dacă este nevoie. S-ar putea să vedeți că unele fire de păr cad mai ușor în zilele următoare tratamentului dvs., acest lucru este perfect normal. Unii pacienți pot prezenta, de asemenea, ceea ce pare a fi o erupție cutanată însoțită de unele mâncărimi ușoare. Acest lucru este normal și este doar răspunsul pielii la energie. Roșeața și mâncărimea vor scădea peste câteva zile. Compresele reci sau unguentul cu antibiotice pot ajuta la accelerarea procesului de vindecare.

Între 6 și 12 luni în funcție de cum crește părul la fiecare.

Cu cât timp înainte nu trebuie să fie epilată zona cu ceară?

Cu cel puțin 3 săptămâni înainte.

VVEL_ApplicatorSizes

Aplicator ergonom cu trei dimensiuni de spot schimbabile

Mare la 7 cm2, mediu la 3,5 cm2 și mic la 1,7 cm2

Fiecare dimensiune se potrivește perfect pe aplicatorul ușor, eliminând nevoia de schimba mai multe aplicatoare sau de piese de schimb voluminoase și costisitoare pentru flexibilitatea dimensiunii spotului. Aplicatorul ergonomic este proiectat pentru ore lungi de utilizare cu risc minim de rănire prin efort repetitiv sau oboseală a operatorului

Versatil cu două moduri de operare

PULSE - acest mod furnizează energie mai mare țesuturilor la o rată mai mică de repetare, ceea ce are ca rezultat o eficacitate clinică mai mare și mai puține sesiuni de tratament. În modul PULSE, puterea mai mare permite o energie mai mare la o durată mai scurtă a impulsului.
SLIDE - acest mod în care aplicatorul este deplasat fără probleme și continuu peste zona de tratament, oferă o rată ridicată de repetare a impulsurilor scurte, care realizează o putere generală mare cu acoperire completă și un confort mai mare pentru pacient. În modul SLIDE, puterea redusă și răcirea intensivă cu acumulare de căldură permit tratamente eficiente.
Capacitatea unică de a utiliza oricare dintre modurile oferă o versatilitate de neegalat și îmbunătățește controlul operatorului

Evaluare gratuita


Programati-va acum completand formularul de mai jos