Despre noi

La Salon Wonderful dorim sa oferim ingrijire frumusetii mintii si a trupului pentru a eleva bunastarea suprema, iar prin experienta estetica de neegalat, sa va depasim asteptarile.

Obiectivul nostru, in fapt, este de a va ajuta sa va remodelati corpul si sa va reimprospatati trasaturile, pentru a putea ridica nivelul de incredere in sine. Iar pentru a realiza acest lucru, folosim cele mai eficiente echipamente si produse disponibile pe piata.

Onoram frumusetea naturala a tuturor femeilor si barbatilor intr-un mediu plin de relaxare oferind rezultate naturale si magulitoare cu ajutorul serviciilor si tratamentelor complete:
● remodelare corporala
● tratamente faciale profesionale
● epilare definitiva
● masaj terapeutic si de relaxare
● coafura
● manichiura-pedichiura
● make-up
● cosmetica clasica

Tratamentele salonulului Wonderful sunt solutia ideala pentru orice persoana care doreste remodelare corporala, lifting facial, slabire rapida, tratamente anticelulitice, tonifiere, detoxifiere. Mentionam ca orice tratament inceput in cadrul salonului Wonderful incepe cu o sedinta de diagnosticare, identificam aspectele nedorite cu care va confruntati, oferindu-va astfel pachete personalizate.

 

Evaluare gratuita


Programati-va acum completand formularul de mai jos