Tratament endermologic

Dermocell este un aparat de remodelare corporala si tratament anticelulitic care elimina celulita chiar si in stadiile avansate ale acesteia. Folosirea acestuia are efecte de durata prin impiedicarea formarii de noi depozite de tesut adipos cu aspect de coaja de portocala.

Miscarile succesive de rulare-palpare cu un flux continuu si aspirant, cu o forta suficienta pentru a dezintegra grasimile subcutanate, fara a cauza rani sau hematoane la nivelul pielii produc o accelerare a circulaţiei sangvine si limfatice – atat de benefica pentru starea dumneavoastra de sanatate. Ajuta, de asemenea, si la eliminarea depozitelor adipoase, estomparea vergeturilor, tratarea problemelor de circulatie periferica si eliminarea toxinelor din organism.
Tehnologia, disponibila la Salon Wonderful, imbunatateste sinteza de colagen si reda fermitatea pielii, fiind catalizator al efectului masajului transdermic si ajutand la eliminarea completa a celulitei, vergeturilor si petelor inestetice de pigment. In urmatoarele 24 de ore dupa prima sedinta, eliminarea lichidelor creste cu pana la de doua, chiar de trei ori. Aceasta eliminare poate fi masurata prin dozajul de gliceron - un parametru care indica lipoliza la nivel local. Dupa mai multe sedinte, se va observa o reducere a adipozitatilor care reprezinta o slabire in circumferinta.
 

Tratamentul de endermologie doare?

Unele zone ale corpului sunt mai sensibile decat altele, insa tratamentul nu ar trebui sa fie niciodata dureros. Majoritatea clientilor considera ca este o experienta relaxanta si placuta, asemanatoare cu un masaj profund. Pe masura ce cilindrii aluneca peste corp, veti simti o vibratie pe masura ce pielea se flexeaza, insotita de o furnicatura si incalzire a zonei, datorita cresterii fluxului sanguin. Specialistii nostri de la Wonderful va pun la dispozitie toate raspunsurile legate de modul in care functioneaza acest aparat dar si celelalte.

Exista contraindicatii pentru Dermocell?

Terapia nu este recomandata celor care sufera de:

- hipertensiune
- boli ale pielii
- alergii
- boli infectioase progresive
- diabet
- cancer
- hernie
- vene varicoase
- flebita
- tromboza
- sarcina
- medicamente anticoagulante
- pseudoatrofie (injectii cu cortizon)
- proteze metalice
 

Evaluare gratuita


Programati-va acum completand formularul de mai jos