Venus Velocity

Cel mai nou laser medical cu diode pentru îndepărtarea părului cu eficacitate și siguranță standard de aur . Este mai versatil și mai ușor de utilizat decât alte dispozitive și oferă tratamente care sunt mai rapide, mai confortabile și mai sigure pentru toate tipurile de piele..

Cum functioneaza

Părul crește într-un ciclu de trei etape: anagen (creștere), catagen (tranzițional) și telogen (în repaus). Venus Velocity ™ folosește tehnologia laser pentru a viza foliculul de păr în faza de anagen, care este atunci când părul răspunde cel mai bine la tratament. Aproximativ 30% din păr se află în această fază în orice moment, motiv pentru care aveți nevoie de mai multe tratamente pentru a vedea rezultatele. Venus Velocity ™ funcționează prin furnizarea de energie foliculului de păr, unde este absorbit de pigmentul părului. Acest lucru distruge foliculul astfel încât părul să nu mai crească, ducând la reducerea permanentă a părului .

Tratamente Fast

îndepărtați părul nedorit în mai puțin timp decât tratamentele tradiționale, chiar și pentru zone mari ale corpului.

Confortabil pentru toate tipurile de piele

Tratamentele sunt sigure pentru toate tonurile pielii, chiar și pentru pielea bronzată. Sistemul avansat de răcire funcționează pe contact pentru a vă asigura că pielea dvs. este întotdeauna protejată, astfel încât să vă puteți bucura de un tratament mai confortabil.Reveniți la rutina obișnuită imediat după sesiunile de tratament.

 

 

Epilare

Obțineți rezultate optime pe zone sensibile, cum ar fi burta, pietul, spatele si picioarele cu tratamente de îndepărtare laser cu diodă Venus Velocity ™, oferind un sistem de răcire în timp real pentru a asigura confortul, conformitatea și satisfacția pacientului.

Rezultate după: 6 tratamente

venus_velocity_2_beforevenus_velocity_2_after
venus_velocity_6_beforevenus_velocity_1_after
venus_velocity_3_beforevenus_velocity_3_after
venus_velocity_8_beforevenus_velocity_8_after
 

Evaluare gratuita


Programati-va acum completand formularul de mai jos