Electrostimulare faciala

Pe masura avansarii in varsta, tonsul muscular facial scade. Prin electrostimulare faciala se amelioreaza semnele de imbatranire vizibile la nivel facial pentru a oferi un aspect uniform si o piele netezita, intinsa, pe o perioada indelungata.

La salonul Wonderful va propunem un aparat care utilizeaza un curent continuu pulsatoriu pentru electrostimulare musculara cu frecventa reglabila. Cu acest aparat se pot efectua tratamente de tonifiere si intarire atat pentru fata, cat si pentru gat si decolteu.

Cum functioneaza tratamentul?

Muschii cuprind legaturi de fibre musculare si exista numerosi nervi care alimenteaza fiecare fibra musculara. Acesti nervi creeaza miscarea in muschi. Atunci cand nervii sunt stimulati, ei determina scurtarea fibrelor musculare, prin urmare contractiile musculare si cauzeaza miscarea. Nervii care creeaza aceasta miscare sunt denumiti nervi motori. In mod normal, un muschi s-ar contracta ca raspuns la un impuls din creier primit printr-un nerv senzorial, un mesaj ar fi apoi trimis catre nervul motor, ceea ce ar face ca muschiul sa se contracteze. Stimularea de catre un curent faradic activeaza nervul motor direct pentru a produce o contractie.

Ce face electrostimularea faciala?

  • indeparteaza si chiar elimina pungile de sub ochi
  • netezeste pielea
  • sterge ridurile fine
  • indeparteaza ridurile adanci
  • creste circulatia sanguina

Care sunt efectele electrostimularii?

La salon Wonderful Face-Stim este utilizat in combinatie cu creme anti-imbatranire, pentru a intari muschii faciali care stau la baza, pentru a imbunatati tonusul pielii si pentru a reduce liniile si ridurile. Folosind acest tratament imbunatatiti circulatia, oferind pielii un aspect sanatos si stralucitor. Face-Stim este deosebit de eficient in: corectarea liniilor si ridurilor, intinerirea tenului, ridicarea si intarirea barbiei si netezirea pielii.

De cate sedinte am nevoie pentru rezultate?

Rezultatele de lifting facial sunt remarcabile si vizibile dupa doar cateva sedinte. Tratamentele de electrostimulare faciale pot demonstra o diferenta semnificativa in 3-4 saptamani. La Salon Wonderful oferim o modalitate usoara de a obtine aspectul dorit pe fata, gat si decolteu, care depinde de sanatatea si elasticitatea grupurilor mici de muschi plasate sub piele. 15 minute de electrostimulare la nivel facial zilnic asigura o ameliorare a ridurilor din jurul ochilor, a gurii, cele de pe frunte, barbia dubla si ridurile de pe gat. Pentru ca un astfel de lifting facial nechirurgical sa isi mentina efectele, este necesar sa fiti consecventi in tratament.


Contraindicatii:

Cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca, epilepsie, limitele extreme de varsta, boala neoplazica.

 

Evaluare gratuita


Programati-va acum completand formularul de mai jos