Tehnologia VariPulse faciala

Solutia avansata pentru imbunatatirea aspectelor estetice mai putin placute cum ar fi gusa.

VariPulse reprezinta o solutie medicala non-invaziva avansata care rezolva eficient nevoile provocatoare ale esteticii faciale, cum ar fi conturarea non-chirurgicala, netezirea pielii si reducerea gusei. Venus Legacy este alimentat de tehnologia patentata (MP) 2 (o combinatie de radiofrecventa multipolara si campuri electromagnetice pulsate) si dispune de tehnologia de top VariPulse.

Cum functioneaza?

Tehnologia VariPulse cu aspiratie pulsabila ajustabila actioneaza usor pentru a trage pielea in sus, permitand energiei sa patrunda mai adanc si oferind un tratament mai confortabil si mai eficient. Rezultatul este un gat mai subtire si mai conturat si o piele care pare mai stransa.

Singurul dispozitiv medical estetic din industrie cu VariPulse avansat ofera aspiratie pulsabila reglabila (presiune atmosferica pozitiva si negativa) care faciliteaza o lipoliza eficienta si o penetrare mai profunda a energiei. Ajuta la tintirea depozitelor de grasimi subcutanate si creste circulatia sangelui. Miscarea usoara si mecanismul de racire a aerului pielii de la VariPulse asigura un tratament mai confortabil pentru pacient.

Tehnologia Varipuse de la Venus Legacy reprezinta o solutie medicala non-invaziva avansata care rezolva eficient nevoile provocante ale esteticii faciale, cum ar fi diminuarea gusei. Aceasta tehnologie uimitoare garanteaza acest tratament pentru barbia dubla ca fiind:

SIGUR pentru toate tipurile de piele: Tehnologia VariPulse este dovedita a fi sigura si eficienta pentru toate tonurile de piele, chiar si pentru pielea foarte groasa.

Extrem de CONFORTABIL: Bucurati-va de o experienta relaxanta de tratament care ofera rezultate notabile!

NU NECESITA REPAUS post-tratament: Reveniti la rutina zilnica imediat dupa ce iesiti din salonul Wonderful!

Rezultate

venus legacy - indeparetarea gusei

Indepartarea gusei

Ajuta la indepartarea grasimii de pe gat rezultand diminuarea gusei

Barbia dubla poate sa apara la oricine si poate determina oamenii sa para mai putin atragatori. Fiecare organism unic decide unde si cand sa depoziteze grasime. Impreuna cu forma naturala si a capului, barbia dubla poate aparea chiar si in cazul persoanelor care nu sunt nici grase, nici batrane. Reducerea grasimii de pe gusa este extrem de dificil de realizat, deoarece exercitiile fizice si dieta nu pot trata in mod eficient acest lucru. In cele din urma, optiunile chirurgicale eficiente pentru a reduce gusa tind sa aiba un anumit nivel de risc si de nefunctionare.

Singurul dispozitiv medical estetic din industrie cu VariPulse avansat ofera aspiratie pulsabila reglabila (presiune atmosferica pozitiva si negativa) care faciliteaza o lipoliza eficienta si o penetrare mai profunda a energiei. Ajuta la tintirea depozitelor de grasimi subcutanate si creste circulatia sangelui. Miscarea usoara si mecanismul de racire a aerului pielii de la VariPulse asigura un tratament mai confortabil pentru pacient.

Intrebari frecvente

Este acest tratament potrivit pentru toata lumea?

Acest tratament poate fi solutia ideala pentru barbati si femei care au grasime faciala de care nu se pot scapa prin dieta sau masaj. Din motive de siguranta, este posibil sa nu poata beneficia de tratamente cu Venus Legacy persoanele care sufera de:

  • o inflamatie activa si/sau o infectie in jurul zonei de tratament
  • cancer sau un istoric de cancer
  • o boala degenerativa neurologica sau orice alta boala din jurul zonei de tratament care este stimulata de caldura (de exemplu herpes)
  • tulburari neregulate ale glandei tiroide
  • afectiuni autoimune legate de piele

De asemenea, nu se recomanda tratamentul cu Venus Legacy nici pentru persoanele care:

  • au implanturi siliconice si/sau injectii in zona de tratament
  • au un defibrilator intern sau un stimulator cardiac
  • au implanturi metalice in sau in jurul zonei de tratament (excluse sunt cele dentare)
  • sunt insarcinate sau urmeaza proceduri de fertilizare in vitro

Ce trebuie sa fac pentru a ma pregati inainte de tratament?

Pregatirea pentru tratamentul cu Venus Legacy este simpla. Inainte de a ajunge la Wonderful, curatati pielea inainte de programare. Nu aplicati lotiuni, creme sau machiaj in zona care urmeaza a fi tratata inainte de sesiune. In cele din urma, nu uitati sa eliminati toate bijuteriile din jurul zonei de tratament.

Cat dureaza tratamentul?

O singura sesiune dureaza, in medie, intre 15 si 30 de minute, ceea ce inseamna ca este suficient de rapida pentru a programa tratamentul in timpul pauzei de pranz. Dorim sa va reamintim ca Salonul Wonderful se afla in centrul Aradului, pe strada Vasile Milea, la numarul 17.

Cum se simte tratamentul? Va fi dureros?

Daca tehnicianul utilizeaza caracteristica VariPulse, se va simti o aspiratie delicata pe piele, ca un vid cu putere foarte scazuta. Acest lucru poate fi redus daca este necesar - exista patru niveluri diferite de VariPulse. Per ansamblu, tratamentele sunt confortabile, deoarece nivelul de aspiratie pot fi ajustate cu usurinta pentru a se potrivi fiecarei persoane.

 

Evaluare gratuita


Programati-va acum completand formularul de mai jos